
ERKAN KAVAS
1022388
www.erkankavas.com
-
Cesur İnsanları Severim - Bölüm 1 - Hilal Kaplan 788 2 yıl öncebu yazı çok önceden yazılmış olduğundan dolayı içeriğindeki tüm bilgiler değişmiş olabilir.
Bir süredir kendisinin cesur yazılarını medya üzerinden görüyorum. Hatta Habertürk'te sanırım kendisine cevap hakkı tanınmamış arkasından laga luga edilmişti.
Oldum olası hangi görüşe sahip oluyorsa olsun, cesur insanları severim. Ama böyle cesur derken boş yere kendini köprüden atan tipleri değil. Ciddi anlamda yapıştırdı mı iz bırakan tipleri. İlk defa Akparti'yi TRT yapısını oluşturken yaptığı uygulama ile tuttum. Aslında bunu Süleyman Soylu konusunda şimdiye kadar göstermişlerdi. Ama Berat Albayrak konsunda böyle olmadı.
Noldu yani Berat Albayrak gidince dolar 1 tl mi oldu? Ayrıca neden dolar üzerinden başkalarına saldırmıyorlar?
İşte buradaki oyun aslında bir testti, Akparti orada büyük bir hata yapıp sınavı kaybetti. Ama Süleyman Soylu olsun, bugün TRT yönetim kuruluna Hilal Kaplan'ın alınması olsun gerçekten tebrik ettim.
Aslında bu olaylar AYM'deki bir üyenin (Engin Yıldırım'ın) paylaşımı üzerine başlamıştı. Her ne kadar kendisi daha sonra olayın yanlış anlaşıldığını söylese de ben şahsen öyle düşünmüyorum.
İşte o paylaşım:
Bunun dışında Hilal Kaplan'a dönersek cesur paylaşımlarına da devam ediyordu. Sanırım şimdi biraz daha farklı olur. TRT'de güzel adılar atıp aslında pas tutmaya bir ramak kalmış medya dünyamızı yeni bir çehreye kavuşturular.
Görevinde başarılar. Görmem, tanımam, etmem ama cesur insanları her daim severim.